dimecres, 2 de setembre de 2009

Preparant un nou stand per Lyon

Després de la fira d'Aubagne amb uns resultats de vendes casi ruïnosos i una calor infernal, n'he tret algunes conclusions positives... feia dies que pensava en com canviar la presentació de les peces, i allà, desprès de donar-hi voltes i amb les recomanacions de'n Jean Raymond i la seva companya Marie (els meus veïns de fira) i un cop a casa i fent diferents proves, he arribat a la conclusió que potser si que el blanc serà un color que ajuda a que les peces ressaltin.

el 12 i 13 de Setembre a Les Tupiniers du Vieux Lyon ho estrenaré

7 comentaris:

Sambucus ha dit...

Ai les fires.... és curiós també que n'hi han que amb poca gent van super bé i d'altres farcides de visitants i no fas res de res. Sort que sempre es coneix gent interessant.
Molta sort amb la nova presentació!!!

maria ha dit...

Hola Silvia,
Doncs si, un misteri lo de les vendes....és ven bé com tu dius.
Però és sempre una sort quan et retroves amb gent amiga.

Yvon ha dit...

Oui, les voisins Jean et Marie ont raison. Le blanc met en valeur les gros galets.
La photo le confirme. Vous faites beaucoup de travail: chercher, trouver (la turquoise est revenue.), cuire, faire les marchés, vendre, c'est le plus difficile pour l'artiste. J'admire. Vous êtes sur les marchés les plus prestigieux: Les Tupiniers, Bravo!
C'est parce qu'il est exigeant que le métier de céramiste est beau. Continuez.
Yvon Chevallier, l'amateur français qui vient en métro au marché de St Sulpice.

maria ha dit...

Qui Yvon, vous avez toute la raison, le métier de céramiste est très exigeant et il faut toujours chercher, penser et repenser pour que tout finisse par avoir une harmonie et un sens.
Merci pour son message il m'a fait sourire.

Hollis Engley ha dit...

Que lastima que no podemos a ver Les Tupiniers. Se parece magnifico, con todos los ... come se dice "potters"? Les potiers, peut etre. You will be the star of the show, Maria. Muy buena suerte.

Hollis Engley ha dit...

Maria: A good friend of mine is coming to Barcelona next week. I told her about La Boqueria, Sagrada Familia and the Gaudi architecture, El Corte Ingles, Las Ramblas and other tourist things to see. But I wonder what you think she should see and where she should eat. I told her about Siete Puertas and La Venta, but it's been 17 years since I was in Barcelona. Are there some good tapas and other eating and drinking places you can tell me about?
Hollis

Lorena ha dit...

muito amável, orgânico