diumenge, 2 d’agost de 2009

La memòria i el dia a dia..........a vegades juguen males passades.

Porto algunes setmanes intentant resoldre el nou problema que m'havia sorgit amb els murals. Durant tot l'any passat vaig resoldre el tema dels grans formats i aconseguir resultats prou satisfactoris amb les engalbes, però tot aquest hivern he estat molt concentrada amb les noves peces i el murals havien quedat una mica aparcats i un cop m'hi he volgut a tornar a posar la meva desagradable sorpresa va ser que res del que havia aconseguit funcionava.


Fins ahir la meva memòria em deia que tot el que feia era el mateix, la mateixa terra, la mateixa temperatura, les mateixes engalbes.... però el comportament ja només en l'aplicació i secatge i molt més en el resultat no era el mateix, no fonia, no s'adheria, els turqueses havien desaparegut, s'esquerdava.... un desastre desesperant.

Remanant llibretes i pots que havien quedat a la pica per rentar vaig descobrir que amb el dia a dia vaig retirar el pot d'una engalbe de la taula, quedan en l'oblit, la diferència en la composició un 15% de C. Magnesi ..........Uff! problema resolt.
fins ahir ................................ a partir d'avui